round image on layout top

Catalogus

11/01/2010 by admin divider image

Films Zoeken?

Zoekt u een bepaalde film en wilt u weten of deze film te huur is, maak dan gebruik van de zoekfunctie die u hierboven in de navigatiekolom aantreft. Typ de naam van de film, regisseur, acteur of actrice (tip: gebruik aanhalingstekens). U kunt ook naar de afzonderlijke pagina’s. Rechts treft u een lijst van een aantal categorie├źn binnen ons assortiment. Zo kunt u een overzicht krijgen van het oeuvre van een groot aantal acteurs, actrices en regisseurs. Daarnaast kunt u ook een selectie van films zien op basis van de gesproken originele taal.

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk titels in te voeren, toch kan het zijn dat een bepaalde zoekactie geen resultaten oplevert. Dat wil niet altijd zeggen dat we die specifieke film niet hebben. In zo’n geval verwijzen u graag naar een van onze medewerkers. U kunt ons altijd bellen of mailen over een bepaalde (film)vraag.

Update ! Het is nu ook mogelijk om een deel van onze collectie te bezichtigen op Imdb.com. Klik hier om rechtstreeks naar de overzichtspagina te gaan.


Akties

akties

Aktie voor dagfilms Of u nou dvd’s of blu-ray discs wilt huren, dagfilms...

read more

Cinefeel Magazine

cinefeel

CineFEEL is een maandblad voor de consument met specials en besprekingen van de...

read more

Ben and Jerry’s

benandjerry

Integra Video is al lang niet meer een winkel waar je slechts terecht kunt voor...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
┬ę 2015 Integra Video